SAAT 8.30 - 9.00 |
KAYIT |
|||
|
Prof. Dr. Ali Naci Yıldız |
HÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü |
||
Açılış |
Yrd. Doç Dr. Gülten Koç |
Türk Hemşireler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi |
||
9.00 |
Prof. Dr. Serhat Ünal |
Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Başkanı |
||
9.15 |
Dr. Pavel Ursu |
Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi |
||
|
Prof. Dr. İrfan Şencan |
T. C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı |
||
|
Prof. Dr. Murat Tuncer |
Hacettepe Üniversitesi Rektörü |
||
9.15 |
Dr Oleg Benes, Technical Officer, EU/VPI Vaccine Preventable Diseases and Immunization, EU/DCE Communicable Diseases, Health Security & Environment |
|||
|
ÇAY KAHVE ARASI |
|||
|
Oturum Başkanı: |
HÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi |
||
Panel |
Sağlık Personelinde Delici Kesici Alet Yaralanmaları ve Korunma |
Prof. Dr. Sevilay Şenol Çelik, Türk Hemşireler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi |
||
10.30-12.15 |
Doç. Dr. Süda Tekin Koruk, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Genel Sekreteri ve Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hekimi |
|||
|
Paul De Raeve, Avrupa Hemşire Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri |
|||
|
Dr. Sedat Gülay, T. C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Dairesi Başkanı |
|||
|
Fatıma Şahin, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu |
|||
12.15 |
Çalıştay Masalarının Oluşturulması |
|
||
|
ÖĞLE YEMEĞİ |
|
||
|
ÇALIŞTAY MASALARI |
|||
|
Konu |
Moderatör |
||
MASA 1 |
Mevcut Durum Saptama ve Gereksinimler, SALON A2 |
Prof. Dr. Leyla Dinç, Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları AD Başkanı |
||
MASA 2 |
Ulusal Rehberler İçin Hazırlık Çalışması |
Prof. Dr. Serhat Ünal, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Başkanı |
||
MASA 3 |
Uygulamaların Yaygınlaştırılması ve Kurumlararası İşbirliği, SALON 6105 |
Dr. Kamil Türkmen, T. C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı |
||
13.30-14.30 |
ÇALIŞTAY OTURUMLARI– 1. OTURUM |
|||
|
ÇAY KAHVE ARASI |
|||
15.00-16.30 |
ÇALIŞTAY OTURUMLARI– 2. OTURUM |
|||
16.30-17.00 |
ÇALIŞTAY OTURUMLARI– 3. OTURUM |
|||
|
Katılım Belgelerinin Verilmesi, Kapanış |